RSS

A Story From My Virtual World (3)

05 May

DRØMMENE: GRISEN

Grisen som pekte hulen til meg kan snakke og jeg er sjøkke. Drømmer jeg? Jeg berøre den gullbarrer, er det varm og solid. Jeg berøre armer min hud, er det varm og solid. Jeg berøre ansiktet mitt, er det veldig varm og jeg kan føl varme luften av pusten min.

“Oink-oink. Oink-oink.” Den svarte grisen synes å le. Grisen er som høy som kneet mitt. Men jeg sitter på gulven, kan det angripe meg lett. “Du ikke redd”, det sier.  “Jeg er menneske ogsa i grisens kroppen.” Jeg forvirret og jeg kan ikke snakke. Grisen går nær meg. Jeg ser den gull koppen at fallte på gulv og holder det. Hvis grisen angriper meg, skal jeg knuse det med den gull koppen.

“Jeg heter Hanneh. Hva heter du?”

Jeg stirrer bare på henne. Jeg er klar å knuse grisen om det angripe meg, jeg lover.

“Jeg sikker at du ønsker å vet hvorfor jeg kan snakke,” det sier. “Jeg er forbannet. Wee-wee. Wee-wee.” Grisen gråter.

Jeg brast i latter. Jeg LOL. Jeg ROFL. Jeg ROTFLMAO. Den høres grisen lager minner meg om en gris  forberedte å bli kokt. Gråte hennes minner meg om deilige Filippinske lechon med sprø hud på jul og på nytt år festene.

Grisen ser på meg som om jeg er gale. Jeg slutter å le. Jeg tørker den tårer av latter og sier, “Jeg heter Caramel.”

“Liker du karamell? Så?”

“Nei, nei. Jeg sa at navnet mitt er Caramel.”

“Å! Det er flott. Navnet ditt er søt. Oink-oink.”

“Hva har skjedd med deg? Hvorfor du slått i en gris?”

habbo-tree2“Jeg er forbannet”, sier hun. “Jeg var den beste barnesangeren i Rana. Alle i Norge, Danmark og Sverige likte meg. Alle børtsett naboene min fra Otopia. Maha, Sara og bror deres het Kareem liker ikke meg. De sa at faren deres er sultan av Otopia. De sa at jeg synger samme som den mest forhatte dyren av hele verden. Jeg hadde ikke noe om hva de sier. Mine Papa og Mama sa som barna alltid si dumme tingene. Så ett gang, kalte de meg å leke på hagen deres. De har et hus hver over hver tre trær. Kareems trehuset er en laboratorium. Han sa at ingen er lot inne. Hvis jeg skal gå inne, skal han drepe meg. Maha sa at hun liker å være en lege, så trehuset hennes er sykehuset. Inne er en sykehuset seng og ekte instrumenter av sykehuset. På veggen er krukker av døde katter. Jeg gikk veldig redd, så jeg løp mot Saras treet. Sara liker å lese, sa hun. Trehuset hennes er en bibliotek. Inne er hundrevis av boker. Hun har laptop ogsa. Jeg liker å lese ogsa, så jeg finner ei barnebok. Men alt bokene er for voksne. Mest av bokene er om vitenskap og medisin. Så jeg plukket opp ei bok om menneske kroppen. Jeg så på bildene of menneske kroppen.”

Hanneh synes å være ei jente som har ikke snakket for mange år, så jeg fortsette å lytte til historien hennes. Å, jeg glemte, Hanneh er en gris. Jeg ler inne hodet mitt.

“Mens jeg leste boka, den tre søsken lekte under. De kalte meg å leke med dem. Jeg gikk under å leke. Sara sa at vi leker ambulans. Vi sa ja. De sa jeg skal være pasienten som er bitt av Atlas. Atlas er nabor vår hunden som Maha og Kareem likte ikke. De kaster stein på hunden når naboen vår og hunden hans som de løper for trening på veien. De har en lekebil som vi brukte som ambulans å bringe meg til Mahas sykehuset. Så jeg satt inne og Sara kjørte den røde bilen. Under Mahas tre, bar de meg som om jeg er en pasient. De bar meg over Mahas trehuset og la meg på senga. Maha var legen. De bandt meg til sykehusetsengen. Jeg handlet som en ekte pasient som er syk. Jeg så Kareem gav Maha en sprøyte med oransje vannet inne. Maha stupte sprøyten i magen min. Jeg skrek.”

Hanneh slutter og ser på meg. Hun har tårer ruller på svarte ansiktet hennes. Jeg stirrer på hun. Jeg ikke vet hva å gjore. “Kanskje vi skulle sove”, jeg sier. Hun nikker.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on May 5, 2013 in Habbo

 

Tags: , , , , , , , ,

So what do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s